Polední menu je prodáváno od 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!

Rozvoz poledního menu je pozastaven!!!

Informace o alergenech žádejte u obsluhy.

Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):

1 – 149,- / 2 – 154,- / 3 – 159,-

Take-away 5,-/kus


Týdenní nabídka : : Kučecí jordán – kuřecí kousky se smaženými brambory, paprikou, cibulí chilli, česnekem, koriandrem; podávaný se salátkem tabouleh…………………………….…………………..180,–

Pondělí 30. Ledna

ČOČKOVÁ S KRUTONY (lepek)

  1. Imamm baeldi – kousky lilku, cukety a papriky v lahodné rajčatové omáčce; pita chléb (lepek v příloze)
  2. Kuře á la Džajpur – kuřecí kousky v jemně pikantní jogurtové omáčce s rajčaty; rýže basmati (laktóza)
  3. Shish taouk – marinované kuřecí kousky připravené na lávovém grilu; hranolky, zeleninový salátek (laktóza v příloze)

Úterý 31. Ledna

ŠPENÁTOVÁ S RÝŽÍ PÓRKOVÁ S BRAMBORY A VEJCEM (lepek)

  1. Aloo tikka – bramborové karbanátky s kukuřicí a kořením garam masala podávané na ledovém salátu; Kakri raita – kořeněný okurkový salátek s jogurtem (lepek, laktóza v příloze)
  2. Chicken korma – kuřecí kousky v omáčce s cibulovým základem, kokosovým mlékem a kešu oříšky; rýže basmati
  3. Makloubeh – hovězí mleté maso s rajčatovou omáčkou podávané na rýží a zdobené plátky smaženého lilku s hluboce fritovanou cibulkou

Středa 1. Února

ZELENINOVÁ S NUDLEMI (lepek)

  1. Falafelová rolka – cizrnové karbanátky falafel spolu se zeleninou a vejcem zabalené v pšeničné tortille; zeleninový salátek (lepek)
  2. Chicken Baigan – kuřecí kousky v lilkové omáčce s hořčičným semínkem; rýže basmati
  3. Kuřecí kafta Hallabiyeh – válečky z mletého kuřecího masa připravené na lávovém grilu; rajčatová omáčka, bulgur (lepek v příloze)

Čtvrtek 2. Února

HOVĚZÍ BORŠČ

  1. Paneer Tikka masala – kousky domácího indického sýra paneer v jemně pikantní smetanové omáčce s čerstvým koriandrem; rýže basmati (laktóza)
  2. Kuřecí musaka – tradiční bramborová pochoutka proložená mletým kuřecím masem  a zapečená bešamelem; jogurt (laktóza, lepek)
  3. Šišky s mákem – bramborové noky sypané mákem s močkovým cukrem a přelité rozpuštěným máslem (lepek, laktóza)

Pátek 3. Února

BROKOLICOVÁ (lepek, laktóza)

  1. Marocký tajine – jemně pikantí cizrna s kousky pečeného lilku a zelenými fazolkami v rajčatové omáčce; kuskus (lepek v příloze)
  1. Plněné palačinky blanšírovaným špenátem podávané se sýrovou omáčkou (laktóza, lepek)
  2. Kuřecí kung pao – kuřecí kousky připravené dle receptu ze sečuánské kuchyně s tmavou sójovou omáčkou a praženými arašídy; rýže basmati
  3. Kuřecí špíz se zeleninou; americké brambory, domácí rajčatová omáčka