Polední menu je prodáváno od 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!

Informace o alergenech žádejte u obsluhy.

Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):

1. 109,- / 2. 115,- / 3. 119,-

Take-away 5,-/kus


Pondělí 21. Června

BROKOLICOVÁ (lepek, laktóza)

  1. Zelené fazolky ve smetanové kari omáčce podávané na čínských nudlích (laktóza, lepek v příloze)
  2. Kuře Džalfrezikuřecí kousky v rajčatové omáčce s paprikou, cibulí a koriandrem; rýže basmati
  3. Sadar bi sabanchikuřecí kapsa plněná špenátem a přelitá sýrovou omáčkou; americké brambory, zeleninový salátek (laktóza)

Úterý 22. Června

ŠORBAT

  1. Palak paneerkousky domácího indického sýra paneer se špenátem; pita chléb (laktóza, lepek v příloze)
  2. Kuřecí Pasandakuřecí kousky naložené v koření garam masala povařené s kokosovým mlékem a kešu oříšky; rýže basmati (laktóza)
  3. Pečený lilek plněný hovězím mletým hovězím masem a posypaný sýrem; rajčatová omáčka, bulgur (laktóza, lepek v příloze)

Středa 23. Června

HARIRA

  1. Imamm baeldi – restované kousky cukety, papriky a lilku v rajčatové omáčce; pita chléb (lepek v příloze)
  2. Chicken Tikka masalakuřecí kousky v jemně pikantní smetanové omáčce s čerstvým koriandrem; rýže basmati (laktóza)
  3. Barmské kuřecí kari s krevetovou pastou a čili podávané na čínských nudlích (laktóza, lepek v příloze)

Čtvrtek 24. Června

ZELŇAČKA S BRAMBORY (lepek)

  1. Pakorismažené kousky zeleniny v jemně pikantním těstíčku; Tarator – jogurtový dip s petrželovou natí a sezamovou pastou Tahini (lepek, laktóza v příloze)
  2. Kuřecí cuketové ragú – kuřecí kousky s cuketou a cizrnou v lahodné rajčatové omáčce; rýže basmati
  3. Hovězí Madras kořeněné hovězí kousky podušené s kokosovým mlékem podávané na rýžových nudlích

Pátek 25. Června

ČOČKOVÁ (lepek)

  1. Květákové karbanátky podávané na ledovém salátku s vařenými brambory, přelité tahini dresinkem (lepek)
  2. Kuřecí kung pao kuřecí kousky připravené podle tradičního receptu ze sečuánské kuchyně s tmavou sójovou omáčkou a arašídy; rýže basmati
  3. Kuřecí kousky s olivami a rozinkami podávané na rýžových nudlích