Polední menu je prodáváno od 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!

Rozvoz poledního menu je pozastaven!!!

Informace o alergenech žádejte u obsluhy.

Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):

1 – 149,- / 2 – 154,- / 3 – 159,-

Take-away 5,-/kus


Týdenní nabídka: Kuřecí Jordan – kuřecí kousky se smaženými brambory, paprikou, cibulí, česnekem a koriandrem podávané s petrželovým salátkem Tabouleh (lepek v příloze) ………. 180,-




pondělí 7. října

HRÁŠKOVÝ KRÉM S KRUTONY (lepek, laktóza)

  1. Dal palak – červená čočka s rajčaty, zázvorem a špenátem; pita chléb (lepek v příloze)
  2. India butter chicken – kuřecí kousky v jemně pikantní omáčce se zázvorem a medem; rýže basmati (laktóza)
  3. Ksaksuti – vykostěné kuřecí stehno pečené s limetkovou šťávou a čerstvým koriandrem; hranolky, libanonský salát z červené řepy s jogurtem (laktóza v příloze)

úterý 8. října

ZELENINOVÝ VÝVAR S NUDLEMI (lepek)

  1. Halušky s brynzou a cibulkou – tradiční slovenské drobné knedlíčky podávané s chuťově výrazným sýrem a orestovanou cibulkou (lepek, laktóza)
  2. Kuřecí Zigní – kuřecí kousky v rajčatové omáčce s paprikou a zázvorem; rýže basmati
  3. Hovězí lasagne – těstoviny proložené mletým hovězím masem a zapečené bešamelem; zeleninový salátek (lepek, laktóza)

středa 9. října

PÓRKOVÁ S BRAMBORY A VEJCEM (lepek, laktóza)

  1. Falafel burger – cizrnový karbanátek falafel se zeleninou v domácí housce; hranolky, Kakri raita – kořeněný okurkový salátek s jogurtem (lepek, laktóza v příloze)
  2. Kuře á la Džajpur – kuřecí kousky v jemně pikantní jogurtové omáčce s rajčaty; rýže basmati (laktóza)
  3. Sadar bi sabanchi – kuřecí kapsa plněná špenátem a přelitá sýrovou omáčkou; smetanové brambory, zeleninový salátek (laktóza)

čtvrtek 10. října

ČOČKOVÁ S KRUTONY (lepek)

  1. Brokolicové karbanátky podávané na ledovém salátu; vařené brambory, Tarator – jogurtový dip s petrželovou natí a sezamovou pastou tahini (lepek, laktóza v příloze)
  2. Chicken tikka masala – kuřecí kousky v indické omáčce s koriandrem, zázvorem, smetanou a máslem; rýže basmati (laktóza)
  3. Hovězí Rogan josh – kořeněné hovězí kousky podušené s kokosovým mlékem podávané na rýžových nudlích

pátek 11. října

RAJSKÁ S RÝŽÍ (lepek)

  1. Rajma kari – tradiční indické kari z červených fazolí, vařených v rajčatové omáčce se směsí aromatického koření; domácí chlebová placka chapati (lepek v příloze)
  2. Kuřecí Pasanda – kuřecí kousky s kořením garam masala a kešu oříšky povařené ve sladké smetaně; rýže basmati (laktóza)
  3. Tonkasu – kuřecí řízečky smažené v trojobalu; bramborová kaše, japonská omáčka Tonkasu (lepek, laktóza v příloze)