Polední menu je prodáváno od 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!

Rozvoz poledního menu je pozastaven!!!

Informace o alergenech žádejte u obsluhy.

Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):

1 – 124,- / 2 – 130,- / 3 – 134,-

Take-away 5,-/kus


Pondělí 23. Května

ŠORBAT

  1. Zeleninové ragú s hlívou – restované kousky hlívy ústřičné s podušenou zeleninou v rajčatové omáčce podávané s pita chlebem (lepek v příloze)
  2. Chicken Tikka masala – kuřecí kousky v jemně pikantní smetanové omáčce s čerstvým koriandrem; rýže basmati (laktóza)
  3. Shish taouk – marinované kuřecí kousky připravené na lávovém grilu; hranolky, libanonský salát z červené řepy, jogurtu a sezamové pasty tahini (laktóza v příloze)

Úterý 24. Května

ČESNEČKA S BRAMBORY A VEJCEM (lepek)

  1. Smažený květák v trojobalu; vařené brambory, Tarator – jogurtový dip s petrželovou natí a sezamovou pastou tahini (lepek, laktóza v příloze)
  2. Kuřecí Pasanda – kuřecí kousky povařené s kořením garam masala ve sladké smetaně s kešu oříšky; rýže basmati (laktóza)
  3. Masaman kari – kousky hovězího masa povařené s kokosovým mlékem podávané na rýžových nudlích

Středa 25. Května

RAJSKÁ S RÝŽÍ (lepek)

  1. Mžadára – syrský národní pokrm z čočky a bulguru ozdobený plátky smaženého lilku a podávaný s hluboce fritovanou cibulkou; jogurt (lepek, laktóza v příloze)
  2. Kuřecí kari bulgur – kuřecí kousky ve smetanové kari omáčce s hráškem, rajčaty a rozinkami; bulgur (laktóza, lepek v příloze)
  3. Tonkasu – kuřecí řízečky smažené v trojobalu; bramborová kaše, japonská omáčka Tonkasu (lepek, laktóza v příloze)

Čtvrtek 26. Května

FAZOLOVÁ (lepek)

  1. Dal palak – červená čočka se špenátem, rajčaty a zázvorem; pita chléb (lepek v příloze)
  2. Chicken Kaddai – kuřecí kousky s tříbarevnou paprikou; rýže basmati
  3. Makloubeh – hovězí mleté maso s rajčatovou omáčkou podávané na rýží a zdobené plátky smaženého lilku s hluboce fritovanou cibulkou

Pátek 27. Května

BROKOLICOVÁ (lepek, laktóza)

  1. India butter paneer – kousky domácího indického sýra paneer v jemně pikantní omáčce se zázvorem a medem; indická chlebová placka naan (laktóza, lepek v příloze)
  2. Jolof rice – kuřecí kousky promíchané se zeleninou, čerstvým koriandrem a rajčatovou omáčkou a rýží basmati; Kakri raita – pikantní okurkový salátek s jogurtem (laktóza v příloze)
  3. Sadar bi sabanchi – kuřecí kapsa plněná špenátem a přelitá sýrovou omáčkou; smetanové brambory, zeleninový salátek (laktóza)