Polední menu je prodáváno od 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!
Rozvoz poledního menu je pozastaven!!!
Informace o alergenech žádejte u obsluhy.
Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):
1 – 149,- / 2 – 154,- / 3 – 159,-
Take-away 5,-/kus
Týdenní nabídka: Kuřecí Jordan – kuřecí kousky se smaženými brambory, paprikou, cibulí, česnekem a koriandrem podávané s petrželovým salátkem Tabouleh (lepek v příloze) ………. 180,-–
–
pondělí 7. října
HRÁŠKOVÝ KRÉM S KRUTONY (lepek, laktóza)
- Dal palak – červená čočka s rajčaty, zázvorem a špenátem; pita chléb (lepek v příloze)
- India butter chicken – kuřecí kousky v jemně pikantní omáčce se zázvorem a medem; rýže basmati (laktóza)
- Ksaksuti – vykostěné kuřecí stehno pečené s limetkovou šťávou a čerstvým koriandrem; hranolky, libanonský salát z červené řepy s jogurtem (laktóza v příloze)
úterý 8. října
ZELENINOVÝ VÝVAR S NUDLEMI (lepek)
- Halušky s brynzou a cibulkou – tradiční slovenské drobné knedlíčky podávané s chuťově výrazným sýrem a orestovanou cibulkou (lepek, laktóza)
- Kuřecí Zigní – kuřecí kousky v rajčatové omáčce s paprikou a zázvorem; rýže basmati
- Hovězí lasagne – těstoviny proložené mletým hovězím masem a zapečené bešamelem; zeleninový salátek (lepek, laktóza)
středa 9. října
PÓRKOVÁ S BRAMBORY A VEJCEM (lepek, laktóza)
- Falafel burger – cizrnový karbanátek falafel se zeleninou v domácí housce; hranolky, Kakri raita – kořeněný okurkový salátek s jogurtem (lepek, laktóza v příloze)
- Kuře á la Džajpur – kuřecí kousky v jemně pikantní jogurtové omáčce s rajčaty; rýže basmati (laktóza)
- Sadar bi sabanchi – kuřecí kapsa plněná špenátem a přelitá sýrovou omáčkou; smetanové brambory, zeleninový salátek (laktóza)
čtvrtek 10. října
ČOČKOVÁ S KRUTONY (lepek)
- Brokolicové karbanátky podávané na ledovém salátu; vařené brambory, Tarator – jogurtový dip s petrželovou natí a sezamovou pastou tahini (lepek, laktóza v příloze)
- Chicken tikka masala – kuřecí kousky v indické omáčce s koriandrem, zázvorem, smetanou a máslem; rýže basmati (laktóza)
- Hovězí Rogan josh – kořeněné hovězí kousky podušené s kokosovým mlékem podávané na rýžových nudlích
pátek 11. října
RAJSKÁ S RÝŽÍ (lepek)
- Rajma kari – tradiční indické kari z červených fazolí, vařených v rajčatové omáčce se směsí aromatického koření; domácí chlebová placka chapati (lepek v příloze)
- Kuřecí Pasanda – kuřecí kousky s kořením garam masala a kešu oříšky povařené ve sladké smetaně; rýže basmati (laktóza)
- Tonkasu – kuřecí řízečky smažené v trojobalu; bramborová kaše, japonská omáčka Tonkasu (lepek, laktóza v příloze)