POLEDNÍ MENU VYDÁVÁNO PŘES OKÉNKO NEBO SKRZE ROZVOZ: www.rozvozklubucestovatelu.cz
Polední menu je prodáváno od 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!
Informace o alergenech žádejte u obsluhy.
Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):
1. 109,- / 2. 115,- / 3. 119,-
Take-away 5,-/kus
Pondělí 19. dubna
ZELENINOVÁ S KUSKUSEM (lepek)
- Brokolicové kuličky přelité sýrovou omáčkou; vařené brambory (lepek, laktóza v příloze)
- Chicken Baigan – kuřecí kousky v lilkové omáčce s hořčičným semínkem; rýže basmati
- Pečené kuřecí stehno s India butter omáčkou dochucenou medem a zázvorem; hranolky (laktóza v příloze)
Úterý 20. dubna
ŠORBAT
- Palak paneer – kousky domácího indického sýra paneer podávané s blanšírovaným špenátem; pita chléb (laktóza, lepek v příloze)
- Kuřecí Vindaloo – kuřecí kousky v populární pálivé omáčce; rýže basmati
- Hovězí lasagne – těstoviny proložené mletým hovězím masem a zapečené bešamelem; zeleninový salátek (lepek, laktóza)
Středa 21. dubna
HRÁŠKOVÝ KRÉM (lepek, laktóza)
- Smažený květák v trojobalu; vařené brambory, Tarator – jogurtový dip s petrželovou natí a sezamovou pastou tahini (lepek, laktóza v příloze)
- Kuřecí kung pao – kuřecí kousky připravené dle receptu ze sečuánské kuchyně s tmavou sójovou omáčkou a praženými arašídy; rýže basmati
- Barmské kuřecí kari s krevetovou pastou, čili papričkami a zeleninou podávané na čínských nudlích (laktóza, lepek v příloze)
Čtvrtek 22. dubna
BRAMBOROVÁ S HOUBAMA (lepek, laktóza)
- Marocký tajine – jemně pikantí cizrna s kousky pečeného lilku v rajčatové omáčce; kuskus (lepek v příloze)
- Chicken korma – kuřecí kousky v omáčce s kokosovým mlékem a kešu oříšky; rýže basmati
- Filfil mahshije – pečené paprikové lusky plněné mletým hovězím masem; rajčatová omáčka, bulgur (lepek v příloze)
Pátek 23. dubna
RAJSKÁ S RÝŽÍ (lepek)
- Pečený lilek naplněný zeleninou a posypaný sýrem; pita chléb (laktóza, lepek v příloze)
- Kuřecí Zigní – kuřecí kousky v rajčatové omáčce s paprikou a zázvorem; rýže basmati
- Chufev – kuřecí kousky ve smetanové omáčce se žampióny a kukuřicí podávané na bramborové kaši a posypané sezamovými semínky a sýrem (laktóza)