Polední menu je prodáváno od 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!

Rozvoz poledního menu je pozastaven!!!

Informace o alergenech žádejte u obsluhy.

Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):

1 – 154,- / 2 – 159,- / 3 – 164,-

Take-away 5,-/kus


Týdenní nabídka: Libanonské mezze – hommos, sambousek jibne, falafel, libanonský salát; pita chléb (lepek, laktóza) 180,-




pondělí 14. července

BROKOLICOVÁ (lepek, laktóza)

  1. Zeleninové Biriyani – kousky zeleniny promíchané s kořeněnou rýží; jogurt (laktóza v příloze)
  2. Kuřecí kung pao – kuřecí kousky připravené dle receptu ze sečuánské kuchyně s tmavou sójovou omáčkou a praženými arašídy; jasmínová rýže
  3. Tagliatelle s kuřecími kousky a špenátem, přelité smetanovou krémovou omáčkou a posypané sýrem (lepek, laktóza)

úterý 15. července

PÓRKOVÁ S BRAMBORY A VEJCEM (lepek)

  1. Zeleninový závin z listového těsta podávaný s nivovou omáčkou (lepek, laktóza v příloze)
  2. Chicken tikka masala – kuřecí kousky v indické omáčce s koriandrem, zázvorem, smetanou a máslem; rýže basmati (laktóza)
  3. Bobotie – jihoafrický pokrm z mletého hovězího masa zapečeného s rozinkami, chlebem a vejcem; Kakri raita – pikantní okurkový salátek s jogurtem (lepek, laktóza v příloze)

středa 16. července

ČESNEKOVÝ KRÉM S KRUTONY A SÝREM (lepek, laktóza)

  1. Brynzové halušky s cibulkou – tradiční slovenské drobné knedlíčky podávané s chuťově výrazným sýrem a orestovanou cibulkou (lepek, laktóza)
  2. Kuřecí Madras – kořeněné kuřecí kousky podušené s kokosovým mlékem podávané na rýžových nudlích
  3. Kuřecí kapsa se sýrem a rajčaty; smetanové brambory, zeleninový salátek (laktóza)

čtvrtek 17. července

ZELENINOVÝ VÝVAR S NUDLEMI (lepek)

  1. Falafelová rolka – cizrnové karbanátky falafel spolu se zeleninou a vejcem zabalené v pšeničné tortille; hranolky, zeleninový salátek (lepek)
  2. Chicken korma – kuřecí kousky v omáčce s cibulovým základem, kokosovým mlékem a kešu oříšky; rýže basmati
  3. Pečené brambory naplněné mletým hovězím masem a sypané sýrem, podávané na ledovém salátku přelité medovo-hořčičným dipem (laktóza)

pátek 18. července

KOPROVÁ S BRAMBORY A VEJCEM (lepek, laktóza)

  1. Cuketové karbanátky v trojobalu; vařené brambory, Tarator – jogurtový dip s petrželovou natí a sezamovou pastou tahini (lepek, laktóza v příloze)
  2. Kuřecí Jalfrezi – kuřecí kousky v jemně pikantní omáčce s tříbarevnou paprikou; rýže basmati
  3. Barmské kuřecí kari s krevetovou pastou a čili papričkami podávané na čínských nudlích (laktóza, lepek v příloze)