Polední menu je prodáváno od 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!

Rozvoz poledního menu je pozastaven!!!

Informace o alergenech žádejte u obsluhy.

Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):

1 – 154,- / 2 – 159,- / 3 – 164,-

Take-away 5,-/kus


Týdenní nabídka: Shish taouk – marinované kuřecí kousky připravené na lávovém grilu podávané s grilovaným rajčetem a cibulí; pita chléb (lepek v příloze)…..180,-




pondělí 28. dubna

HRÁŠKOVÝ KRÉM S KRUTONY (lepek, laktóza)

  1. Květákové karbanátky v trojobalu; vařené brambory, Tarator – jogurtový dip s petrželovou natí a sezamovou pastou tahini (lepek, laktóza v příloze)
  2. Kuře Teriyaki – křupavé kuřecí kousky s japonskou omáčkou Teriyaki, sypané sezamovými semínky; jasmínová rýže
  3. Kuřecí kapsa se sýrem a rajčaty; americké brambory, zeleninový salátek (laktóza)

úterý 29. dubna

FAZOLOVÁ (lepek)

  1. Malai kofta – smažené bramborové kuličky se  sýrem ve smetanové kari omáčce; indická chlebová placka nan (lepek, laktóza)
  2. India butter chicken – kuřecí kousky v jemně pikantní omáčce se zázvorem a medem; rýže basmati (laktóza)
  3. Bobotie – jihoafrický pokrm z mletého hovězího masa zapečeného s rozinkami, chlebem a vejcem; Kakri raita – pikantní okurkový salátek s jogurtem (lepek, laktóza v příloze)

středa 30. dubna

HOVĚZÍ BORŠČ SE ZAKYSANOU SMETANOU (laktóza)

  1. Zeleninový závin z listového těsta podávaný s nivovou omáčkou (lepek, laktóza v příloze)
  2. Chicken Vindaloo – kuřecí kousky v populární pálivé indické omáčce; rýže basmati
  3. Chufev – kuřecí kousky ve smetanové omáčce se žampióny a kukuřicí podávané na bramborové kaši a posypané sezamovými semínky a sýrem (laktóza)

čtvrtek 1. května

STÁTNÍ SVÁTEK

  1. Svátek práce
  2. Otevřeno od 12:00 do 22:00 (kuchyně do 21:00)

pátek 2. května

ŽAMPIÓNOVÝ KRÉM (lepek, laktóza)

  1. Buritos – pšeničná tortilla naplněná zeleninovou směsí s fazolemi; hranolky, Kakri raita – kořeněný okurkový salátek s jogurtem (lepek, laktóza v příloze)
  2. Chicken Kaddai – kuřecí kousky s tříbarevnou paprikou; rýže basmati
  3. Kuřecí řízečky obalené v sýrovém těstíčku podávané s bramborovou kaší a  zeleninovým salátem (lepek, laktóza)