Polední menu je prodáváno od 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!
Rozvoz poledního menu je pozastaven!!!
Informace o alergenech žádejte u obsluhy.
Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):
1 – 149,- / 2 – 154,- / 3 – 159,-
Take-away 5,-/kus
Týdenní nabídka: Panner tikka masala – jemně pikantní omáčka s domácím sýrem panneer ;rýže basmati (laktóza)………………………………………………180,-
–
Pondělí 5. Června
ŠORBAT
- Kadai paneer – kousky domácího indického sýra paneer v jemně pikantní omáčce s tříbarevnou paprikou; rýže basmati (laktóza)
- Kuřecí kari bulgur – kuřecí kousky ve smetanové kari omáčce s hráškem, rajčaty a rozinkami; bulgur (laktóza, lepek v příloze)
- Pečené kuřecí stehno naložené v mangovém pyré; bramborová kaše, zeleninový salátek (laktóza)
Úterý 6.Června
KVĚTÁKOVÁ (lepek, laktóza)
- Zeleninové Biriyani – kousky zeleniny promíchané s kořeněnou rýží; jogurt (laktóza v příloze)
- Chicken korma – kuřecí kousky v omáčce s cibulovým základem, kokosovým mlékem a kešu oříšky; rýže basmati
- Hovězí kuskus – marinované hovězí kousky v lahodné rajčatové omáčce se sedmi druhy kroření; kuskus (lepek v příloze)
Středa 7. Června
ZELŇAČKA S BRAMBORY (lepek)
- Dal tarkari – červená čočka s rajčaty a zázvorem; domácí pita chléb (lepek v příloze)
- Chicken Baigan – kuřecí kousky v lilkové omáčce s hořčičným semínkem; rýže basmati
- Kuřecí karbanátky z mletého masa s kořením; jogurtová kari omáčka, vařené brambory (laktóza)
Čtvrtek 8. Červena
ČESNEKOVÁ S BRAMBORY A VEJCEM
- Kokosové zeleninové kari – kousky zeleniny ve smetanové omáčce s mangovým pyré a kokosovým mlékem; bulgur (laktóza, lepek v příloze)
- Kuřecí Ogreten – brambory proložené kuřecím masem s balkánským sýrem a zapečené bešamelem; jogurt (lepek, laktóza)
- Makloubeh – hovězí mleté maso s rajčatovou omáčkou podávané na rýží a zdobené plátky smaženého lilku s hluboce fritovanou cibulkou
Pátek 9. Červena
FAZOLOVÁ S KLOBÁSKOU SOJOK (lepek)
- Zeleninová musaka – tradiční bramborová pochoutka proložená zeleninou a zapečená bešamelem; jogurt (laktóza, lepek)
- Kuřecí Jalfrezi – kuřecí kousky v jemně pikantní omáčce s tříbarevnou paprikou; rýže basmati
- Sadar bi sabanchi – kuřecí kapsa plněná špenátem a přelitá sýrovou omáčkou; smetanové brambory, zeleninový salátek (laktóza)