Polední menu je prodáváno od 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!

Rozvoz poledního menu je pozastaven!!!

Informace o alergenech žádejte u obsluhy.

Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):

1 – 149,- / 2 – 154,- / 3 – 159,-

Take-away 5,-/kus


Týdenní nabídka: Kuřecí Jordan – kuřecí kousky se smaženými brambory, paprikou, cibulí, česnekem a koriandrem podávané s petrželovým salátkem Tabouleh (lepek v příloze)………. 180,-




pondělí 2. prosince

HRÁŠKOVÝ KRÉM S KRUTONY (lepek, laktóza)

  1. Brynzové halušky s cibulkou – tradiční slovenské drobné knedlíčky podávané s chuťově výrazným sýrem a orestovanou cibulkou (lepek, laktóza)
  2. Kuřecí Vindaloo – kuřecí kousky v populární indické pálivé omáčce; rýže basmati
  3. Kuřecí řízečky obalované v sýrovém těstíčku; bramborová kaše, zeleninový salátek (lepek, laktóza)

úterý 3. prosince

BROKOLICOVÁ (lepek, laktóza)

  1. Bramborové kuličky plněné zeleninou; batátové pyré (lepek, laktóza v příloze)
  2. Kuřecí kung pao – kuřecí kousky připravené dle receptu ze sečuánské kuchyně s tmavou sójovou omáčkou a praženými arašídy; jasmínová rýže
  3. Hovězí Madras – kořeněné hovězí kousky podušené s kokosovým mlékem podávané na rýžových nudlích

středa 4. prosince

GULÁŠOVÁ (lepek)

  1. Mžadara – syrský pokrm z bulguru a čočky s kousky smaženého lilku a hluboce fritovanou cibulkou; jogurt (lepek, laktóza v příloze)
  2. Chicken Aloo gobi – oblíbený indický pokrm z brambor a květáku s kuřecími kousky; rýže basmati
  3. Kuřecí kapsa plněná sýrem a rajčaty, přelitá sýrovou omáčkou; smetanové brambory, zeleninový salátek (laktóza)

čtvrtek 5. prosince

ŠORBAT

  1. Buritos – pšeničná tortilla naplněná zeleninovou směsí s fazolemi; hranolky, Tarator – jogurtový dip s petrželovou natí a sezamovou pastou tahini (lepek, laktóza v příloze)
  2. Kuřecí kokosové kari – kuřecí kousky ve smetanové omáčce s kokosovým mlékem a mangovým pyré; rýže basmati (laktóza)
  3. Čevabčiči – masové šištičky z balkánské kuchyně z mletého hovězího masa s hořčicí; opékané brambory, zeleninový salátek (lepek)

pátek 6. prosince

ČOČKOVÁ S KRUTONY (lepek)

  1. Palačinky plněné špenátem, přelité sýrovou omáčkou (laktóza, lepek)
  2. Kuřecí Tandoori – kuřecí kousky naložené v kořeněné pastě Tandoori zjemněné jogurtem; rýže basmati (laktóza)
  3. Pečené brambory plněné mletým kuřecím masem s mrkví, sypané sýrem, podávané na ledovém salátku, přelité medovo-hořčičným dipem (laktóza)