Polední menu je prodáváno od 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!

Rozvoz poledního menu je pozastaven!!!

Informace o alergenech žádejte u obsluhy.

Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):

1 – 154,- / 2 – 159,- / 3 – 164,-

Take-away 5,-/kus


Týdenní nabídka: Kuřecí Jordan – kuřecí kousky se smaženými brambory, paprikou, cibulí, česnekem a koriandrem podávané s petrželovým salátkem Tabouleh (lepek v příloze)…..180,-




pondělí 13. ledna

KVĚTÁKOVÝ KRÉM S KRUTONY (lepek, laktóza)

  1. Zeleninové karbanátky v trojobalu; vařené brambory, Kakri raita – kořeněný okurkový salátek s jogurtem (lepek, laktóza v příloze)
  2. Chicken tikka masala – kuřecí kousky v indické omáčce s koriandrem, zázvorem, smetanou a máslem; rýže basmati (laktóza)
  3. Kuřecí gyros – marinované kuřecí kousky zabalené v pšeničné tortille; hranolky, zeleninový salátek (lepek)

úterý 14. ledna

KOPROVÁ S BRAMBORY A VEJCEM (lepek, laktóza)

  1. Buritos – pšeničná tortilla naplněná zeleninovou směsí s fazolemi; hranolky, Tarator – jogurtový salátek s petrželovou natí a sezamovou pastou tahini (lepek, laktóza v příloze)
  2. Červené thaiské kari – kuřecí kousky v pikantní kari omáčce s červeným chilli, kokosovým mlékem a citrónovou trávou; jasmínová rýže
  3. Filfil mahshije – pečené paprikové lusky plněné mletým hovězím masem; rajčatová omáčka, bulgur (lepek v příloze)

středa 15. ledna

GULÁŠOVÁ (lepek)

  1. Brynzové halušky s cibulkou – tradiční slovenské drobné knedlíčky podávané s chuťově výrazným sýrem a orestovanou cibulkou (lepek, laktóza)
  2. Chicken Kaddai – kuřecí kousky s tříbarevnou paprikou; rýže basmati
  3. Sadar bi sabanchi – kuřecí kapsa plněná špenátem a přelitá sýrovou omáčkou; smetanové brambory, zeleninový salátek (laktóza)

čtvrtek 16. ledna

ZELENINOVÝ VÝVAR S NUDLEMI (lepek)

  1. Houbové lasagne – těstoviny proložené houbami s vlašskými oříšky a zapečené bešamelem; zeleninový salátek (lepek, laktóza)
  2. Kuře Teriyaki – křupavé kuřecí kousky s japonskou omáčkou Teriyaki, sypané sezamovými semínky; jasmínová rýže
  3. Masaman kari – kousky hovězího masa povařené s kokosovým mlékem, podávané na rýžových nudlích

pátek 17. ledna

ŽAMPIÓNOVÁ (lepek, laktóza)

  1. Palačinky plněné špenátem, přelité sýrovou omáčkou (laktóza, lepek)
  2. Chicken chana masala – kuřecí kousky s cizrnou v pikantní rajčatové omáčce; rýže basmati
  3. Tutanchamon – kuřecí kousky obalené v sezamovém těstíčku podávané s bramborovou kaší a zeleninovým salátem (lepek, laktóza)