Polední menu je prodáváno od 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!

Rozvoz poledního menu je pozastaven!!!

Informace o alergenech žádejte u obsluhy.

Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):

1 – 149,- / 2 – 154,- / 3 – 159,-

Take-away 5,-/kus


Týdenní nabídka: Kuřecí Jordan – kuřecí kousky se smaženými brambory, paprikou, cibulí, česnekem a koriandrem podávané s petrželovým salátkem Tabouleh (lepek v příloze)…………. 180,-




Pondělí 19. února

HRÁŠKOVÝ KRÉM S KRUTONY (lepek, laktóza)

  1. Zeleninové kokosové kari – kousky zeleniny ve smetanové kari omáčce s kokosovým mlékem a mangovým pyré; bulgur (laktóza, lepek v příloze)
  2. Kuřecí Vindaloo – kuřecí kousky v populární indické pálivé omáčce; rýže basmati
  3. Tonkasu – kuřecí řízečky smažené v trojobalu; bramborová kaše, japonská omáčka Tonkasu (lepek, laktóza v příloze)

Úterý 20. února

HOVĚZÍ CHARČO

  1. Brynzové halušky s cibulkou – tradiční slovenské drobné knedlíčky podávané s chuťově výrazným sýrem a orestovanou cibulkou (lepek, laktóza)
  2. Zelené thaiské kari – kuřecí kousky v pikantní kari omáčce se zeleným chilli, kokosovým mlékem a citrónovou trávou; jasmínová rýže
  3. Kebab Kurdistán – kafta z hovězího mletého masa přelitá rajčatovou omáčkou; bulgur (lepek v příloze)

Středa 21. února

ZELENINOVÝ VÝVAR S NUDLEMI (lepek)

  1. Špenátové lasagne – těstoviny proložené špenátem a zapečené bešamelem; zeleninový salátek (lepek, laktóza)
  2. Chicken Aloo gobi – oblíbený indický pokrm z brambor a květáku s kuřecími kousky; rýže basmati
  3. Kuřecí špíz – marinované kuřecí kousky se zeleninou; opékané brambory, domácí sladko-pálivá rajčatová omáčka

Čtvrtek 22. února

ŠORBAT

  1. Aloo tikka – bramborové karbanátky s kukuřicí a kořením garam masala podávané na ledovém salátu; Kakri raita – kořeněný okurkový salátek s jogurtem (lepek, laktóza v příloze)
  2. Kuřecí Pasanda – kuřecí kousky s kořením garam masala povařené ve sladké smetaně; rýže basmati (laktóza)
  3. Hovězí Madras – kořeněné hovězí kousky podušené s kokosovým mlékem podávané na rýžových nudlích

Pátek 23. února

ZELŇAČKA S BRAMBORY (lepek)

1. Smažený květák v trojobalu; vařené brambory, Tatarská omáčka (lepek, laktóza v příloze)
2. Chicken Baigan – kuřecí kousky v lilkové omáčce s hořčičným semínkem; rýže basmati
3. Kuřecí plátek Tandoori – kuřecí prsíčko naložené v kořeněné pastě Tandoori zjemněné jogurtem; americké brambory, zeleninový salátek (laktóza)