POLEDNÍ MENU VYDÁVÁNO PŘES OKÉNKO NEBO SKRZE ROZVOZ: www.rozvozklubucestovatelu.cz
Polední menu je prodáváno od 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!
Informace o alergenech žádejte u obsluhy.
Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):
1. 109,- / 2. 115,- / 3. 119,-
Take-away 5,-/kus
Pondělí 1. Března
HRÁŠKOVÝ KRÉM (lepek, laktóza)
- Aloo tikka – bramborové karbanátky s kukuřicí a kořením garam masala podávané na ledovém salátu; Tarator – jogurtový dip s petrželovou natí a sezamovou pastou tahini (lepek, laktóza v příloze)
- Kuřecí Vindaloo – kuřecí kousky v populární indické pálivé omáčce; rýže basmati
- Kuřecí plátek se sýrem a rajčaty; žampiónová omáčka, hranolky, zeleninový salátek (laktóza v příloze)
Úterý 2. Března
INDICKÁ ČOČKOVÁ S KOKOSOVÝM MLÉKEM
- Kadai paneer – kousky domácího indického sýra paneer v jemně pikantní omáčce s tříbarevnou paprikou; pita chléb (laktóza, lepek v příloze)
- Kuřecí kung pao – kuřecí kousky připravené dle receptu ze sečuánské kuchyně s tmavou sójovou omáčkou a praženými arašídy; rýže basmati
- Hovězí lasagne – těstoviny proložené mletým hovězím masem a zapečené bešamelem; zeleninový salátek (lepek, laktóza)
Středa 3. Března
RAJSKÁ S RÝŽÍ
- Mžadára – syrský národní pokrm z čočky a bulguru ozdobený plátky smaženého lilku a podávaný s hluboce fritovanou cibulkou; jogurt (lepek, laktóza v příloze)
- Chicken Tikka masala – kuřecí kousky v jemně pikantní smetanové omáčce s čerstvým koriandrem; rýže basmati (laktóza)
- Tonkasu – kuřecí řízečky smažené v trojobalu; bramborová kaše, japonská omáčka Tonkasu (lepek, laktóza v příloze)
Čtvrtek 4. Března
PERSKÁ FAZOLOVÁ
- Dal palak – červená čočka se špenátem, rajčaty a zázvorem; pita chléb (lepek v příloze)
- India butter chicken – kuřecí kousky v jemně pikantní omáčce se zázvorem a medem; rýže basmati (laktóza)
- Filfil mahshije – pečené paprikové lusky plněné mletým hovězím masem; rajčatová omáčka, bulgur (lepek v příloze)
Pátek 5. Března
BROKOLICOVÁ (lepek, laktóza)
- Kokosové zeleninové kari – kousky zeleniny ve smetanové omáčce s mangovým pyré a kokosovým mlékem; bulgur (laktóza, lepek v příloze)
- Kuřecí Ogreten – brambory proložené kuřecím masem s balkánským sýrem a zapečené bešamelem; jogurt (lepek, laktóza)
- Sadar bi sabanchi – kuřecí kapsa plněná špenátem a přelitá sýrovou omáčkou; americké brambory, zeleninový salátek (laktóza)