POLEDNÍ MENU VYDÁVÁNO PŘES OKÉNKO NEBO SKRZE ROZVOZ: www.rozvozklubucestovatelu.cz

Polední menu je prodáváno od 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!

Informace o alergenech žádejte u obsluhy.

Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):

1. 109,- / 2. 115,- / 3. 119,-

Take-away 5,-/kus


Pondělí 19. dubna

ZELENINOVÁ S KUSKUSEM (lepek)

  1. Brokolicové kuličky přelité sýrovou omáčkou; vařené brambory (lepek, laktóza v příloze)
  2. Chicken Baigan – kuřecí kousky v lilkové omáčce s hořčičným semínkem; rýže basmati
  3. Pečené kuřecí stehno s India butter omáčkou dochucenou medem a zázvorem; hranolky (laktóza v příloze)

Úterý 20. dubna

ŠORBAT

  1. Palak paneer – kousky domácího indického sýra paneer podávané s blanšírovaným špenátem; pita chléb (laktóza, lepek v příloze)
  2. Kuřecí Vindaloo – kuřecí kousky v populární pálivé omáčce; rýže basmati
  3. Hovězí lasagne – těstoviny proložené mletým hovězím masem a zapečené bešamelem; zeleninový salátek (lepek, laktóza)

Středa 21. dubna

HRÁŠKOVÝ KRÉM (lepek, laktóza)

  1. Smažený květák v trojobalu; vařené brambory, Tarator – jogurtový dip s petrželovou natí a sezamovou pastou tahini (lepek, laktóza v příloze)
  2. Kuřecí kung pao – kuřecí kousky připravené dle receptu ze sečuánské kuchyně s tmavou sójovou omáčkou a praženými arašídy; rýže basmati
  3. Barmské kuřecí kari s krevetovou pastou, čili papričkami a zeleninou podávané na čínských nudlích (laktóza, lepek v příloze)

Čtvrtek 22. dubna

BRAMBOROVÁ S HOUBAMA (lepek, laktóza)

  1. Marocký tajine – jemně pikantí cizrna s kousky pečeného lilku v rajčatové omáčce; kuskus (lepek v příloze)
  2. Chicken korma – kuřecí kousky v omáčce s kokosovým mlékem a kešu oříšky; rýže basmati
  3. Filfil mahshije – pečené paprikové lusky plněné mletým hovězím masem; rajčatová omáčka, bulgur (lepek v příloze)

Pátek 23. dubna

RAJSKÁ S RÝŽÍ (lepek)

  1. Pečený lilek naplněný zeleninou a posypaný sýrem; pita chléb (laktóza, lepek v příloze)
  2. Kuřecí Zigní – kuřecí kousky v rajčatové omáčce s paprikou a zázvorem; rýže basmati
  3. Chufev – kuřecí kousky ve smetanové omáčce se žampióny a kukuřicí podávané na bramborové kaši a posypané sezamovými semínky a sýrem (laktóza)