Polední menu je prodáváno od 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!

Rozvoz poledního menu je pozastaven!!!

Informace o alergenech žádejte u obsluhy.

Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):

1 – 149,- / 2 – 154,- / 3 – 159,-

Take-away 5,-/kus


Týdenní nabídka: Panner tikka masala – jemně pikantní omáčka s domácím sýrem panneer ;rýže basmati (laktóza)………………………………………………180,-




Pondělí 5. Června

ŠORBAT

  1. Kadai paneer – kousky domácího indického sýra paneer v jemně pikantní omáčce s tříbarevnou paprikou; rýže basmati (laktóza)
  2. Kuřecí kari bulgur – kuřecí kousky ve smetanové kari omáčce s hráškem, rajčaty a rozinkami; bulgur (laktóza, lepek v příloze)
  3. Pečené kuřecí stehno naložené v mangovém pyré; bramborová kaše, zeleninový salátek (laktóza)

Úterý 6.Června

KVĚTÁKOVÁ (lepek, laktóza)

  1. Zeleninové Biriyani – kousky zeleniny promíchané s kořeněnou rýží; jogurt (laktóza v příloze)
  2. Chicken korma – kuřecí kousky v omáčce s cibulovým základem, kokosovým mlékem a kešu oříšky; rýže basmati
  3. Hovězí kuskus – marinované hovězí kousky v lahodné rajčatové omáčce se sedmi druhy kroření; kuskus (lepek v příloze)

Středa 7. Června

ZELŇAČKA S BRAMBORY (lepek)

  1. Dal tarkari – červená čočka s rajčaty a zázvorem; domácí pita chléb (lepek v příloze)
  2. Chicken Baigan – kuřecí kousky v lilkové omáčce s hořčičným semínkem; rýže basmati
  3. Kuřecí karbanátky z mletého masa s kořením; jogurtová kari omáčka, vařené brambory (laktóza)

Čtvrtek 8. Červena

ČESNEKOVÁ S BRAMBORY A VEJCEM

  1. Kokosové zeleninové kari – kousky zeleniny ve smetanové omáčce s mangovým pyré a kokosovým mlékem; bulgur (laktóza, lepek v příloze)
  2. Kuřecí Ogreten – brambory proložené kuřecím masem s balkánským sýrem a zapečené bešamelem; jogurt (lepek, laktóza)
  3. Makloubeh – hovězí mleté maso s rajčatovou omáčkou podávané na rýží a zdobené plátky smaženého lilku s hluboce fritovanou cibulkou

Pátek 9. Červena

FAZOLOVÁ S KLOBÁSKOU SOJOK (lepek)

  1. Zeleninová musaka – tradiční bramborová pochoutka proložená zeleninou a zapečená bešamelem; jogurt (laktóza, lepek)
  2. Kuřecí Jalfrezi – kuřecí kousky v jemně pikantní omáčce s tříbarevnou paprikou; rýže basmati
  3. Sadar bi sabanchi – kuřecí kapsa plněná špenátem a přelitá sýrovou omáčkou; smetanové brambory, zeleninový salátek (laktóza)