Polední menu je prodáváno od 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!

Rozvoz poledního menu je pozastaven!!!

Informace o alergenech žádejte u obsluhy.

Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):

1 – 139,- / 2 – 145,- / 3 – 149,-

Take-away 5,-/kus


Týdenní nabídka: Kebab Mhamara – štavnaté kousky kuřecího masa marinované v grenadině z granatových jablek a vlašských ořechů, podávané s pita chlebem………………………………………………………………………….170,-

Pondělí 28. Listopadu

RAJSKÁ S BULGUREM (lepek)

  1. Koshari – tradiční egyptské jídlo z těstovin, rýže a čočky podávané s rajčatovou omáčkou a hluboce fritovanou cibulkou (lepek)
  2. Kuřecí kokosové kari – kuřecí kousky ve smetanové omáčce s kokosovým mlékem a mangovým pyré; rýže basmati (laktóza)
  3. Kuřecí stehno Tandoori – vykostěné kuřecí stehno přelité omáčkou z kořeněné pasty Tandoori zjemněné smetanou; hranolky, zeleninový salátek (laktóza)

Úterý 29. Listopadu

ZELENINOVÝ BORŠČ

  1. Brokolicové kuličky přelité sýrovou omáčkou; vařené brambory (lepek, laktóza v příloze)
  2. Chicken Kaddai – kuřecí kousky s tříbarevnou paprikou; rýže basmati
  3. Makloubeh – hovězí mleté maso s rajčatovou omáčkou podávané na rýží a zdobené plátky smaženého lilku s hluboce fritovanou cibulkou

Středa 30. Listopadu

FAZOLOVÁ S KLOBÁSKOU SOJOK (lepek)

  1. Paneer korma – kousky domácího indického sýra paneer v omáčce s cibulovým základem, kokosovým mlékem a kešu oříšky; indická chlebová placka naan (laktóza, lepek v příloze)
  2. Kuřecí musaka – tradiční bramborová pochoutka proložená mletým kuřecím masem  a zapečená bešamelem; jogurt (laktóza, lepek)
  3. Kuřecí špís se zeleninou; americké brambory, domácí sladko-pálivá rajčatová omáčka

Čtvrtek 1. Prosince

KOPROVÁ S BRAMBORY A VEJCEM (lepek, laktóza)

  1. Buritos – pšeničná tortilla naplněná směsí fazolí se zeleninou; hranolky, zeleninový salátek (lepek)
  2. Kuřecí Pasanda – kuřecí kousky s kořením garam masala povařené ve sladké smetaně; rýže basmati (laktóza)
  3. Masaman kari – kousky hovězího masa povařené s kokosovým mlékem podávané na rýžových nudlích

Pátek 2. Prosince

BRAMBOROVÁ S HOUBAMI (lepek, laktóza)

  1. Imamm baeldi – kousky lilku, cukety a papriky v lahodné rajčatové omáčce; pita chléb (lepek v příloze)
  2. Chicken Tikka masala – kuřecí kousky v jemně pikantní smetanové omáčce s čerstvým koriandrem; rýže basmati (laktóza)
  3. Chufev – kuřecí kousky ve smetanové omáčce se žampióny a kukuřicí podávané na bramborové kaši a posypané sezamovými semínky a sýrem (laktóza)