Polední menu je prodáváno od 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!

Informace o alergenech žádejte u obsluhy.

Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):

1. 119,- / 2. 125,- / 3. 129,-

Take-away 5,-/kus


Pondělí 20. Září

BROKOLICOVÁ (lepek, laktóza)

  1. Zeleninový kuskus – kousky cukety, mrkve a brambor s hráškem v lahodné rajčatové omáčce se sedmi druhy koření; kuskus (lepek v příloze)
  2. Kuřecí Jalfrezi – kuřecí kousky v jemně pikantní omáčce s tříbarevnou paprikou; rýže basmati
  3. Shish taouk – marinované kuřecí kousky připravené na lávovém grilu; hranolky, Kakri raita – pikantní okurkový salátek s jogurtem (laktóza v příloze)

Úterý 21. Září

ZELENINOVÝ VÝVAR

  1. Halušky s brynzou a cibulkou – tradiční slovenské drobné knedlíčky podávané s chuťově výrazným sýrem a orestovanou cibulkou (lepek, laktóza)
  2. Kuře á la Džajpur – kuřecí kousky v pikantní jogurtové omáčce s rajčaty; rýže basmati (laktóza)
  3. Makloubeh – hovězí mleté maso s rajčatovou omáčkou podávané na rýží a zdobené plátky smaženého lilku s hluboce fritovanou cibulkou

Středa 22. Září

ZELŇAČKA S BRAMBORY (laktóza)

  1. Plněné palačinky blanšírovaným špenátem podávané se sýrovou omáčkou (laktóza, lepek)
  2. Kuřecí korma – kuřecí kousky v omáčce s kešu oříšky, kokosovým mlékem a kořením garam masala; rýže basmati
  3. Pečené kuřecí stehno naložené v mangovém pyré; smetanové brambory, zeleninový salátek (laktóza)

Čtvrtek 23. Září

ŠORBAT

  1. Zeleninové Sabji – jemně pikantní indická zeleninová směs; Tarator – jogurtový dip s petrželovou natí a sezamovou pastou tahini, indická chlebová placka Chapati (laktóza, lepek v příloze)
  2. Kuřecí cuketové kari – kuřecí kousky s cuketou ve smetanové kari omáčce; bulgur (laktóza, lepek v příloze)
  3. Chilli con carne – tradiční jídlo z mletého hovězího masa s fazolemi a chilli; rýže basmati

Pátek 24. Září

CUKETOVÁ S KRUTONY (lepek, laktóza)

  1. Houbové lasagne – těstoviny proložené houbami s vlašskými ořechy a zapečené bešamelem; zeleninový salátek (lepek, laktóza)
  2. Chicken dal palak – kuřecí kousky s červenou čočkou, rajčaty, zázvorem a špenátem; rýže basmati (laktóza)
  3. Tonkasu – kuřecí řízečky smažené v trojobalu; bramborová kaše, japonská omáčka Tonkasu (lepek, laktóza v příloze)