POLEDNÍ MENU VYDÁVÁNO PŘES OKÉNKO NEBO SKRZE ROZVOZ: www.rozvozklubucestovatelu.cz

Polední menu je prodáváno od 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!

Informace o alergenech žádejte u obsluhy.

Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):

1. 109,- / 2. 115,- / 3. 119,-

Take-away 5,-/kus


Pondělí 1. Března

HRÁŠKOVÝ KRÉM (lepek, laktóza)

  1. Aloo tikka – bramborové karbanátky s kukuřicí a kořením garam masala podávané na ledovém salátu; Tarator – jogurtový dip s petrželovou natí a sezamovou pastou tahini (lepek, laktóza v příloze)
  2. Kuřecí Vindaloo – kuřecí kousky v populární indické pálivé omáčce; rýže basmati
  3. Kuřecí plátek se sýrem a rajčaty; žampiónová omáčka, hranolky, zeleninový salátek (laktóza v příloze)

Úterý 2. Března

INDICKÁ ČOČKOVÁ S KOKOSOVÝM MLÉKEM

  1. Kadai paneer – kousky domácího indického sýra paneer v jemně pikantní omáčce s tříbarevnou paprikou; pita  chléb (laktóza, lepek v příloze)
  2. Kuřecí kung pao – kuřecí kousky připravené dle receptu ze sečuánské kuchyně s tmavou sójovou omáčkou a praženými arašídy; rýže basmati
  3. Hovězí lasagne – těstoviny proložené mletým hovězím masem a zapečené bešamelem; zeleninový salátek (lepek, laktóza)


Středa 3. Března

RAJSKÁ S RÝŽÍ

  1. Mžadára – syrský národní pokrm z čočky a bulguru ozdobený plátky smaženého lilku a podávaný s hluboce fritovanou cibulkou; jogurt (lepek, laktóza v příloze)
  2. Chicken Tikka masala – kuřecí kousky v jemně pikantní smetanové omáčce s čerstvým koriandrem; rýže basmati (laktóza)
  3. Tonkasu – kuřecí řízečky smažené v trojobalu; bramborová kaše, japonská omáčka Tonkasu (lepek, laktóza v příloze)

Čtvrtek 4. Března

PERSKÁ FAZOLOVÁ

  1. Dal palak – červená čočka se špenátem, rajčaty a zázvorem; pita chléb (lepek v příloze)
  2. India butter chicken – kuřecí kousky v jemně pikantní omáčce se zázvorem a medem; rýže basmati (laktóza)
  3. Filfil mahshije – pečené paprikové lusky plněné mletým hovězím masem; rajčatová omáčka, bulgur (lepek v příloze)

Pátek 5. Března

BROKOLICOVÁ (lepek, laktóza)

  1. Kokosové zeleninové kari – kousky zeleniny ve smetanové omáčce s mangovým pyré a kokosovým mlékem; bulgur (laktóza, lepek v příloze)
  2. Kuřecí Ogreten – brambory proložené kuřecím masem s balkánským sýrem a zapečené bešamelem; jogurt (lepek, laktóza)
  3. Sadar bi sabanchi – kuřecí kapsa plněná špenátem a přelitá sýrovou omáčkou; americké brambory, zeleninový salátek (laktóza)